Novinky

Pravidelný servis predĺži životnosť vašej klimatizácie

Pridané

Niektorí ľudia si myslia, že údržba klimatizácie sú vyhodené peniaze. Keď však náš servisný technik vykoná pravidelnú opravu klimatizácie, odstráni problémy, ktoré môžu ovplyvniť fungovanie zariadenia. Pravidelný servis klimatizácie prispeje k tichej prevádzke a predĺži životnosť vašej klimatizácie.

Nečakajte, kým klimatizácia prestane správne fungovať, aby ste ju mohli dať opraviť. Pravidelná údržba klimatizácie môže zabrániť poruchám, ktorých oprava z dlhodobého hľadiska bude stáť oveľa viac.

Pravidelná údržba vám ušetrí poplatky za energie

Chladenie a kúrenie tvoria pre väčšinu ľudí 50 % spotreby energie. Zle udržiavané systémy môžu na svoju prevádzku využívať o 20 % viac energie. Bez problémov fungujúca klimatizácia vám môže každý rok ušetriť stovky eur. Čistenie alebo výmena filtra zaisťuje, že vzduch prúdi hladko systémom, čo znižuje spotrebu energie až o 15 %.

Každoročná údržba je nevyhnutná pre správne fungovanie klimatizačnej jednotky. Pravidelná údržba zabezpečí, že váš  prístroj bude pracovať optimálne. Zníži sa tým teda aj váš mesačný účet za energie.

Tichšia prevádzka klimatizácie a lepší komfort

Časti klimatizácie sú pokryté prachom a nečistotami. Špinavé komponenty potom bránia prúdeniu vzduchu, spôsobujú, že jednotka pracuje tvrdšie, hlučnejšie a zvyšuje svoje opotrebenie.

Vaše pohodlie v interiéri sa pravidelnou údržbou tiež zvýši. Keď jednotka funguje správne, lepšie reguluje teplotu aj vnútornú vlhkosť.

Aká je priemerná životnosť klimatizácie?

Všetky stroje majú životnosť a raz svoju klimatizáciu určite budete musieť vymeniť. Zvyčajne klimatizačná jednotka vydrží 10 až 14 rokov. Pri pravidelnom servise vám vaša klimatizácia bude slúžiť oveľa dlhšie, čo zvyšuje efektívnosť používania a opäť vám to ušetrí stovky eur.

Uistite sa, že vaša klimatizácia funguje bez problémov. Kontaktujte nás a my vám pošleme nášho technika.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.