Novinky

Pomôžeme vám vybaviť šrotovné na klimatizáciu cez projekt Zelená výmena

Pridané

Stali sme sa Home Comfort Expert partnerom Daikin projektu Zelená výmena. Nechajte výmenu starej klimatizácie na profesionálov (na nás). Ekologicky ju zlikvidujeme, zrecyklujeme a pomôžeme vám vybaviť šrotovné na novú klimatizáciu.

Správanie sa k prírode a nakladanie s odpadom Daikine nie je ľahostajné. Ako trhový líder v oblasti klimatizačnej techniky chceme ísť príkladom aj na Slovensku. Rozhodli sme sa preto podporiť túto myšlienku zodpovednej recyklácie v spolupráci so združením ENVIDOM, ktoré zabezpečuje ekologický zber a recykláciu elektroodpadu z chladiacej techniky. Pod záštitou Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky vznikol a prebieha projekt Zelená výmena.

Ani my v M-M Klima si pred otázkou environmentálnej zodpovednosti nezatvárame oči, ale naopak, podporujeme ochranu životného prostredia. Preto sme sa zapojili do projektu ako Home Comfort Expert partner. V rámci projektu Zelená výmena vám ponúkame bezplatnú profesionálnu demontáž a odsatie chladiva odborníkmi a aj u nás môžete získať zľavu až 1260 € na vybrané klimatizácie triedy A+++. O ktoré klimatizácie konkrétne ide? Šrotovné viete uplatniť na jednotky Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera a Comfora.

Prečo recyklovať svoju starú klimatizáciu?

Recyklácia klimatizácií má ekologické aj ekonomické prínosy. Pomáha šetriť primárne zdroje surovín, a tým prispieva k obehovému hospodárstvu. Prináša taktiež veľké úspory energie, pretože je energeticky menej náročná ako získanie kovu z rudy prírodnou ťažbou.

Chladiaca tekutina, ktorá sa nachádza vo vnútri klimatizácie, patrí k skleníkovým plynom, je preto potrebné, aby sa o profesionálnu demontáž postarali vyškolení a oprávnení odborníci. Tí chladivo odsajú ešte predtým, než spotrebič fyzicky odmontujú.

Chráňme spolu prírodu ZELENOU VÝMENOU. M-M Klima je Home Comfort Partner Daikinu. Kontaktujte nás ohľadom zelenej výmeny a získajte bezplatnú demontáž a šrotovné až 1260 €.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.