Novinky

Montáž klimatizácie od profesionálov z M-M Klimy

Pridané

Nebudeme vám klamať, proces inštalácie novej klimatizácie je komplikovaný, no ak to necháte na profesionálov z M-M Klimy, budete sa už po niekoľkých hodinách tešiť z novej klimatizácie a váš byt nebude hore nohami. Aký je postup pri inštalácii nového klimatizačného systému?


Všetko začína výberom klimatizačného zariadenia. Naši zamestnanci urobia obhliadku vášho bytu a pomôžu vám vybrať najefektívnejšiu klimatizáciu pre váš domov. Výber závisí od vášho rozpočtu, rozlohy priestoru a, samozrejme, na miestnom podnebí.


Nasleduje deň I. Deň inštalácie. Najprv s vami hlavný technik preberie podrobnosti práce. Ostatní členovia tímu využijú tento čas na kladenie ochrany podláh a prípravu nástrojov. Začnú tiež bezpečnostný proces, ktorý zahŕňa vypnutie elektrických obvodov a prívod plynu k existujúcemu zariadeniu klimatizácie.


Ak už máte staršie zariadenie, nasleduje jeho profesionálna demontáž. Vaša stará klimatizácia obsahuje chladivo, ktoré je potrebné pred inštaláciou nového bezpečne odstrániť. Neradíme vám odstrániť si staré zariadenie bez nás, môže to byť nebezpečné.


Vo väčšine prípadov potom bude umiestnenie novej klimatizácie vyžadovať určité prípravné práce, kým bude možné nasadiť novú klimatizáciu. Všetko záleží od terénu a miesta, kam sa bude klimatizácia umiestňovať. Potom nasleduje inštalácia. Spravidla zahŕňa nastavenie elektroinštalácie, inštaláciu novej vzduchotechniky, zapojenie nového termostatu a ďalšie. Spravidla to trvá od 4 do 10 hodín, v závislosti od okolností a vybraného modelu klimatizácie. Máme šikovných montérov, ktorí toto všetko profesionálne zvládnu.


Naši zákazníci sa najviac obávajú toho, že po inštalácii klimatizácie ostane byt zdemolovaný. Profesionáli z M-M Klimy dbajú na to, aby nepoškodili podlahu a aby po inštalácii ostal byt čistý. Samozrejmosťou je školenie ohľadom obsluhy zariadenia. Urobíme všetko pre to, aby ste si okamžite mohli užívať radosť z novej klimatizácie. Nechajte inštaláciu na nás.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.