Novinky

Jeseň je ideálnou sezónou na kúpu novej klimatizácie

Pridané

Po horúcom lete cítime na jeseň úľavu od horúčav a nad kúpou klimatizácie až tak intenzívne neuvažujeme. Napadlo vás, že jeseň je ideálny čas na kúpu novej klimatizácie? 

1. Dodanie klimatizácie je na jeseň rýchlejšie

Jar a leto sú pre predajcov klimatizácie náročné a majú plné ruky práce s inštaláciou jednotiek. Väčšina ľudí si chce nainštalovať klimatizáciu na jar alebo počas leta, keď ich začnú otravovať vysoké teploty. Z tohto dôvodu môže dodanie klimatizácie trvať dlhšie.

Na jeseň sa však situácia uvoľní a vy môžete dostať skorší termín inštalácie. Vezmite do úvahy, že nová klimatizácia bude fungovať 10 až 20 rokov v závislosti od používania, údržby a environmentálnych faktorov. Nasledujúce leto si môžete užívať chlad.

2. Užívajte si výhody klimatizácie na jeseň

Na jeseň už síce horúčavy nehrozia, no ak bývate v bytovke, tak viete, že čakanie na spustenie vykurovania môže byť v sychravom a chladnom počasí nepríjemné. Ak máte klimatizáciu, máte po starostiach. Vaša nová klimatizácia zvládne aj vykurovanie.

3. Máte čas na premyslenie si výberu klimatizácie

Na jeseň vás k nákupu klimatizácie nenaháňa reklama, ani nepríjemné horúčavy. Plánovaním nákupu klimatizácie počas jesene získate čas a môžete starostlivo porovnať svoje možnosti a rozhodnúť sa na základe faktov, nie naliehavej potreby.

4. Výhodné ceny

Nakoľko dopyt po klimatizácii na jeseň klesá, môžete natrafiť na zaujímavé ceny a akcie. Nákup klimatizácie na jeseň vám môže ušetriť zaujímavú sumu.

Chápeme, že nákup novej klimatizácie je veľkým rozhodnutím, ktoré si vyžaduje starostlivé plánovanie. Preto vám radi pomôžeme s výberom a vypracujeme pre vás cenové ponuky.









Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.