Novinky

Čističky vzduchu: Vytvorte na jeseň zdravý domov pre svoju rodinu

Pridané

Jeseň je ročné obdobie, kedy sa začínajú šíriť prechladnutia a chrípky. Už druhý rok po sebe sa zhoršuje aj pandemická situácia s COVID-19 a my všetci začíname hľadať spôsoby, ako sa tomu vyhnúť. Čistička vzduchu pomôže vytvoriť zdravšie, čistejšie a sviežejšie prostredie.

Vírusy, baktérie, plesne, alergény… To všetko každý deň dýchate. Znečistenie vzduchu v interiéri je jednou z najväčších príčin respiračných ochorení u mnohých ľudí. Častejšie sa kýcha, kašle a vírusy sa ľahko šíria. Čistička vzduchu pre domácnosť alebo kanceláriu dokáže odstrániť až 99,9 % choroboplodných zárodkov spôsobených vnútorným znečistením, čo vám pomôže ľahko dýchať a zdravo žiť.

Bez ohľadu na to, či máte klimatizáciu s HEPA filtrom, alebo nie, prenosné čističky vzduchu vám zabezpečia lepšiu filtráciu vzduchu, ktorú počas chrípkovej sezóny potrebujete. Okrem dosiahnuteľného zvýšenia kvality vzduchu v interiéri existujú ďalšie dôvody, prečo by ste mali každú jeseň začať používať čističku vzduchu.

1. Žiaden zatuchnutý vzduch

V zime je ťažké vytvoriť prievan a dobre vyvetrať, pretože otvorenie okna je možné iba na krátky čas. Našťastie, naše čističky vzduchu dodajú vášmu vzduchu sviežosť. Nastavenie rýchlosti ventilátora vám umožní nastaviť presné hodnoty pre váš priestor.

2. Zachytíte nežiaduce častice a alergény

Alergie a nádchy vedia potrápiť aj na jeseň. Všetky naše filtre na čistenie vzduchu zachytávajú množstvo nežiaducich alergénov, ktoré prispievajú k “zakalenému” vnútornému vzduchu. Navyše, ak máte tendenciu často variť alebo máte krb na drevo, rozhodnite sa pre filter s ochranou proti zápachu. Skutočné filtre HEPA zachytávajú 99,97 % častíc* vo vzduchu vrátane srsti domácich zvierat, prachu, chĺpkov, spór plesní a ďalších.

3. Dajte zbohom baktériám a vírusom

Ak túžite mať zdravší domov, pravdepodobne nechcete, aby sa v ovzduší vášho interiéru zdržiavali baktérie a vírusové častice. Naše čističky vzduchu pomôžu zachytiť baktérie a vírusy. Vy tak  budete dýchať zdravší vzduch a možnosť šírenia a nakazenia sa ochorením bude u vás doma nižšia.

4. Patentovaná technológia Daikin Streamer odstráni aj koronavírus

Streamer technológia vyvinutá spoločnosťou Daikin v roku 2004 oxidáciou deaktivuje škodlivé substancie. Streamer technológia je typ plazmového výboja s inovatívnou  technológiou čistenia vzduchu, ktorá stabilne generuje vysokorýchlostné elektróny. Výskum potvrdzuje účinnosť tejto patentovanej technológie Streamer, ktorá po 3 hodinách pôsobenia žiarením úspešne deaktivovala viac ako 99,9 % častíc nového koronavírusu (SARS-CoV-2).

Samostatné čističky vzduchu vám poskytnú flexibilitu pri ich premiestňovaní podľa potreby a ľahko sa ukryjú, keď prídu hostia na návštevu. Jednotky sa dajú kúpiť v rôznych veľkostiach tak, aby vyhovovali rôznym veľkostiam miestností.

Produkty Daikin s Flash Streamer technológiou môžu byť dobrá voľba, ak chcete svoj domov ochrániť v ďalšej vlne pandémie.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.