Novinky

Nové modely čističiek vzduchu Daikin MC55W a MCK55W

Pridané

V súčasnosti našim zákazníkom ponúkame dve špičkové čističky vzduchu Daikin: model MC55W a MCK55W. Ani s jednou nemôžete šliapnuť vedľa. Sú extrémne tiché, majú nový elegantný, kompaktný dizajn a akčný dosah až 41 metrov štvorcových, vďaka čomu potešia každého. Hlavný rozdiel je v tom, že model Daikin MCK55W je obohatený aj o zabudovaný zvlhčovač vzduchu. Aké sú čističky vzduchu Daikin MCK55W a MC55W?

Kvalita vzduchu v uzatvorených priestoroch, bohužiaľ, nie je vždy uspokojivá. Bežná izbová teplota a vlhkosť sú ideálnym prostredím na množenie baktérií, z ktorých mnohé sa šíria práve vzduchom. Nehovoriac o zárodkoch húb a plesní, vírusových časticiach či množstve prachu a alergénov nachádzajúcich sa práve vo vzduchu, ktorý dýchame aj v domácnostiach či pracovných priestoroch. Všetko toto dokáže vyriešiť kvalitná čistička vzduchu.

Nové čističky Daikin čerpajú vzduch priamo z prostredia, v ktorom sú umiestnené a zachytávajú jemné čiastočky prachu a škodlivín vďaka elektrostatickému HEPA filtru. Technológia Flash Streamer, ktorá ich charakterizuje, skutočný vysokorýchlostný elektrónový výboj, vstupuje do hry vo vnútri čističky a je schopná vďaka svojej oxidačnej sile rýchlo rozložiť všetky znečisťujúce látky predtým prítomné vo vzduchu.

Vzduch u vás doma bude zdravší. Zachytia všetko od baktérií cez alergény až po zdraviu nebezpečné pachy a chemikálie. Vyčistia vzduch a zaplnia vaše miestnosti zdravými elektrónmi. Tým sa uzatvára kompletný cyklus troch C: Clash - zachytávanie, C: cyklus nabíjania elektrónov a Clean - čistenie vzduchu. 

Pred zavedením vyčisteného vzduchu do prostredia uvoľní špeciálny plazmový ionizátor 25 000 iónov na cm3, ktoré sa rekombinujú s prítomnými časticami a vytvárajú aktívne prvky, ako sú OH radikálny so silnou oxidačnou silou. Viažu sa na povrch húb a alergénov, oxidáciou rozkladajú ich proteínovú štruktúru, aby ich neutralizovali.

Pre dosiahnutie ešte vyššej úrovne zdravosti vzduchu je navyše prenosná čistička vzduchu Daikin MCK55W vybavená výkonným systémom zvlhčovania vzduchu. Odporúčame ju používať v prostrediach s príliš nízkou vlhkosťou vzduchu.

Ak vám vaše zdravie nie je ľahostajné a chcete žiť v skutočne zdravom prostredí, stavte na čističky vzduchu. Čističky vzduchu Daikin fungujú na princípe viacnásobnej filtrácie, odstraňujú všetky častice predstavujúce hroziace nebezpečenstvo, navyše aj prach či akékoľvek zápachy, a zabezpečujú ich bezpečnú likvidáciu.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.