Novinky

Plánujete kúpiť tepelné čerpadlo alebo klimatizáciu? Experti z M-M KLIMA sú pripravení vám pomôcť!

Pridané

Naša spoločnosť M-M Klima pôsobí na slovenskom trhu už viac ako 10 rokov. Klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti klimatizácií a tepelných čerpadiel ako autorizovaný predajca svetovo populárnych produktov značky Daikin. Experti z tímu M-M Klíma sú pripravení pomôcť vám s výberom, či už sa jedná o domácnosti, menšie a stredné firmy alebo o priemyselné objekty.

Základom je rýchlosť a odbornosť

Či už sa jedná o rýchlosť dodania objednávky, rýchlosť termínu montáže, alebo reakciu na dopyt, základom pre nás je rýchlosť, ktorú klienti vždy veľmi ocenia. Rovnako tak dbáme na odbornosť. Náš tím pravidelne školíme. To všetko preto, aby sme klientom priniesli služby a servis na vysokej úrovni.

Produkty sa vždy snažíme mať aj v dostatočných skladových zásobách - to je ďalší spôsob, ako sa snažíme poskytnúť našim klientom rýchle dodanie a montáž produktov.

Profesionálne služby

Pre maximálnu spokojnosť našich zákazníkov poskytujeme komplexné profesionálne služby v oblasti klimatizácií a tepelných čerpadiel. Zabezpečujeme všetko od úvodnej konzultácie až po pravidelný servis zariadení.

Klientom poskytujeme:

odborné konzultácie

pomoc pri výbere jednotky

obhliadku priestorov

návrh klimatizácie a kúrenia

montáž a uvedenie do prevádzky

záručný a pozáručný servis

Produkty Daikin sa vyznačujú vysokou funkčnosťou, spoľahlivosťou a najmä inováciami, ktoré v tomto segmente nastavujú neustále nové trendy. Klimatizácie a tepelné čerpadlá  Daikin sú vysoko variabilné, a preto ich vhodným výberom možno zabezpečiť účinné chladenie alebo ohrievanie interiérov domácností, administratívnych, ale aj veľkých obchodných priestorov.

Kontaktujte nás alebo navštívte náš showroom v Bratilave - Vrakuni na Priehradnej ulici 79.

Tešíme sa na vás!








Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.