Novinky

Nečakajte na horúčavy. Jar je najlepšie obdobie na nákup klimatizácie.

Pridané

Ak uvažujete nad nákupom novej klimatizácie alebo chcete vymeniť tú, ktorú už vlastníte,  možno vás zaujíma, aké ročné obdobie je najlepšie na takýto nákup. Na túto otázku existuje krátka odpoveď: jar. Využite výhody, ktoré ponúka nákup a inštalácia novej klimatizačnej jednotky na jar.

Väčší výber dostupných klimatizačných jednotiek

Ak necháte nákup klimatizácie na poslednú chvíľu v lete alebo na jeseň, možno bude váš požadovaný model vypredaný. Ak začnete nákup klimatizácie riešiť na jar, získate tak prístup k väčšiemu množstvu dostupných klimatizácií skladom a budete si môcť lepšie vybrať.

Viac času na výber klimatizácie

Na jar vás nebudú tlačiť horúčavy a nutnosť zabezpečiť svojej rodine chladenie. Jar vám dáva dostatok času na preskúmanie všetkých možností a vy si vyberiete tú najlepšiu možnosť pre váš priestor. Na jar neurobíte zbytočne impulzívny nákup, ktorý by ste mohli neskôr ľutovať. Navyše, ako sme spomínali vyššie, na jar nemusíte robiť ani kompromis pri výbere konkrétneho modelu, pretože sklady sú väčšinou plné a všetky jednotky sú dostupné hneď.

Získajte predsezónne zľavy

Možno vás to prekvapí, no predsezónne ceny nových klimatizácií sú často zaujímavejšie ako tie po sezóne na jeseň. Ak si objednáte klimatizáciu na jar, môžete ušetriť zaujímavé peniaze na nákupe samotnej jednotky a aj na poplatkoch za inštaláciu. 

Klimatizácia s HEPA filtrom pomôže na jarné alergie

Naozaj nemôžeme porovnávať kvalitnú čističku vzduchu s klimatizáciou, no ak si vyberiete model s HEPA filtrom, môže vaša nová klimatizácia zachytiť alergény vo vzduchu a pomôcť vám zvládnuť jarné alergie. 

Svoju novú klimatizáciu budete mať rýchlejšie

Väčšina ľudí čaká až do letných mesiacov alebo dokonca do jesene, aby si kúpili klimatizáciu a rezervovali jej inštaláciu. Hoci sa snažíme urobiť maximum pre čo najrýchlejšie dodanie v každom ročnom období, z dôvodu návalu je čakacia doba počas leta a jesene najdlhšia, a to aj zo strany nášho dodávateľa. 

Jar je z pohľadu dodania najlepšie obdobie, pretože sezóna sa ešte len rozbieha. My už máme plné sklady, aby sme sa pripravili na leto, a tak vieme dodanie novej klimatizácie urýchliť. Navyše, aj naši technici majú počas jari najmenej práce, a tak vám vedia dať naozaj skorý termín inštalácie.

Ak budete čakať až do prvých teplých dní leta, môžete bez klimatizácie zostať oveľa dlhšie, ako ste plánovali. Pripravte sa už na jar. Vyhnite sa zhonu a zabezpečte si spoľahlivé chladenie priestoru čím skôr. V M-M Klíme vám naši certifikovaní technici radi pomôžu nájsť perfektnú klimatizáciu pre váš domov. Kontaktujte nás.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.