Novinky

Dizajnová novinka Daikin Emura 3

Pridané

Značka Daikin nedávno predstavila novú klimatizačnú jednotku Daikin Emura 3. Osloví najmä zákazníkov, ktorí okrem funkčnosti pozerajú aj na estetiku a dizajn domácich spotrebičov.

Funkčnosť a dizajn novej Daikin Emura 3

O tom, že klimatizácia svojím dizajnom môže dopĺňať moderný interiér, nás Daikin už presvedčil. Nová Daikin Emura 3 vás dostane svojím minimalistickým zakriveným dizajnom, ktorý pôsobí ako luxusný doplnok interiéru. 

Má jedinečné pohyblivé panely, ktoré sme prvýkrát videli na Daikin Stylish. Predné panely sa počas prevádzky pohybujú, čo vytvára tiene a schováva ventilátor jednotky. Je k dispozícii v troch farbách: matnej bielej, striebornej a čiernej matnej.

Estetika sa preniesla aj do nového diaľkového ovládača, ktorý má ešte jednoduchšie ovládanie a je dostupný v rovnakých troch farbách ako jednotky.

Daikin Emura 3 ponúka aj množstvo funkcií:

  • úprava vzduchu: dobrá kvalita vnútorného vzduchu v našich domovoch sa v posledných rokoch stala prvoradou. Využíva technológiu Flash Streamer od spoločnosti Daikin, ktorá zachytáva škodlivé látky zo vzduchu, ako sú vírusy, alergény a pachy, a potom ich rozkladá na bezpečné atómy a molekuly vody;


  • inteligentné ovládanie: ovládanie svojej jednotky zvládnete priamo zo smartfónu alebo prostredníctvom svojich inteligentných domácich asistentov (ako je asistent Google alebo Amazon Alexa);


  • pokročilé prúdenie vzduchu: využíva špeciálne navrhnuté klapky na zabezpečenie maximálneho dosahu prúdenia vzduchu aj vo väčších miestnostiach. Inteligentný tepelný senzor sníma obsadenosť a teplotu vzduchu v miestnosti a signalizuje jednotke, aby buď nasmerovala prúd vzduchu preč od ľudí, alebo do oblastí s nerovnomernou teplotou.


Ekologická klimatizačná jednotka Daikin Emura 3

Daikin Emura je navrhnutá tak, aby poskytovala celoročný komfort s energetickou účinnosťou až A+++ pre vykurovanie a chladenie, čo má za následok menší dopad na životné prostredie a väčšie úspory na účtoch za energiu. Okrem toho, klimatizácia používa ekologické chladivo R-32, ktoré má nižší dopad na globálne otepľovanie.

Daikin Emura 3 bol ocenený tohtoročnými cenami reddot Product Design Award a iF Design Award 2022 – dvoma najprestížnejšími cenami za dizajn na svete, ktoré odmeňujú estetické inovácie produktov.

Objavte dizajnovú klimatizačnú jednotku Daikin Emura 3. Kontaktujte nás.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.