Novinky

Kvalitná údržba a servis so službou Stand By Me

Pridané

Sme HOME COMFORT EXPERT Partner  Daikinu. O svojich zákazníkov sa náležite staráme. Po inštalácii klimatizácie alebo tepelného čerpadla Vám zabezpečujeme údržbu a servis v najvyššej kvalite. Pre ešte jednoduchšiu starostlivosť o produkty Daikin sme spustili jedinečnú službu Stand By Me, ktorá vám starostlivosť o klimatizáciu  opäť uľahčí. V rámci tejto služby vám prinášame ďalší bonus – predĺženie záruky o 1 rok zdarma.

S online službou Stand by me máte kompletný prehľad o všetkých svojich zariadeniach Daikin na jednom mieste. Záručné podmienky, kontakt na nás alebo ďalšie dôležité informácie máte vždy po ruke – rýchlo a jednoducho. V prípade neočakávaných  problémov s vaším zariadením nás viete kontaktovať, radi Vám problém v čo najkratšom čase odstránime. 

Vďaka službe si užívajte najvyššiu účinnosť a komfort 

Klimatizáciu je však potrebné pravidelne čistiť a starať sa o ňu. Tým zabezpečíte optimálny tepelný komfort Vám a Vašej rodine. Klimatizačnej jednotke zasa vysokú energetickú účinnosť a optimálnu prevádzku.

Cez online službu Stand by Me si viete jednoducho objednať profesionálnu prehliadku a údržbu klimatizácie.

Pravidelná údržba prispieva k odhaľovaniu prípadných porúch materiálu alebo elektrických častí. Včasným odhalením problémov, ich opravou, či výmenou dielov predídete závažnejším problémom v budúcnosti, čo vám môže ušetriť množstvo peňazí a starostí.

Ďalším dôvodom, prečo je potrebné klimatizáciu podrobiť profesionálnej servisnej prehliadke, je čistenie vzduchových filtrov. Pokiaľ si chcete doma zabezpečiť čo najlepšiu kvalitu vzduchu, venujte čisteniu filtrov náležitú pozornosť. 

Ako sa zaregistrovať do služby Stand by me?

Registrácia a využívanie služby Stand By Me sú úplne jednoduché. Po inštalácii zariadenia uskutočníme  predregistráciu Vášho DAIKIN zariadenia v službe za Vás. Vám následne príde informačný e-mail s linkom na dokončenie registrácie. Potom už len stačí vyplniť povinné údaje, odoslať formulár a váš Stand By Me účet spolu s rozšírenou zárukou budú aktivované priamo vo centrále Daikinu. 

Registráciu uskutočníte cez tento odkaz na tejto adrese. 








Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.