Novinky

Proces pred vypracovaním cenovej ponuky, obhliadka, zameranie, návrh od M-M KLIMA

Pridané

Jar je ideálny čas na to, aby ste si začali vyberať klimatizáciu a požiadali o cenovú ponuku. Teploty ešte nie sú tak vysoké ako v lete, a tak nebudete mať nutkanie urobiť rýchly nákup. Výber vhodnej klimatizácie a jej nacenenie je proces, ktorý však stojí za to. Jeho výsledkom bude najlepšia klimatizácia do vášho bytu. Ako vyzerá proces vypracovania cenovej ponuky od mmklima.sk?

Začíname konzultáciou

Po tom, ako nás oslovíte so záujmom o cenovú ponuku, prebehne konzultácia, kde spolu prejdeme vaše očakávania, požiadavky aj rozpočet. Iba ak budeme poznať vaše preferencie, dokážeme pripraviť ponuku na mieru.

Obhliadka priestoru

Aby sme pre vás pripravili návrh klimatizácie, potrebujeme spoznať a posúdiť vlastnosti priestoru, do ktorého bude klimatizácia inštalovaná. Váš dom navštívia naši profesionálni technici a na základe ich poznatkov zvolíme ideálny systém samotnej klimatizácie pre vás.

Návrh riešenia a cenová ponuka

V poslednom kroku vám dodáme návrh riešenia klimatizácie, a teda cenovú ponuku, ktorú môžete zvážiť. Návrh klimatizácie zariadeniami z našej ponuky vám vyhotovíme aj priamo v spoločnosti M-M KLIMA s. r. o. A to dokonca ešte pred ich kúpou. Aj na základe týchto návrhov vám spresníme, aké zariadenie je pre váš interiér ideálne, a odporučíme vám to najefektívnejšie riešenie.

Ku všetkým zariadeniam dostupným v našom sortimente ponúkame aj profesionálnu montáž a uvedenie do prevádzky. Všetkým klientom odporúčame využiť túto možnosť, pretože správna montáž jednotlivých zariadení sa do veľkej miery podieľa na ich efektívnej práci. Neodbornými zásahmi možno jednotlivé technológie poškodiť, prípadne zle nastaviť, a tak spôsobiť ich neplnohodnotné fungovanie.

Pracovníci spoločnosti M-M KLIMA s. r. o. sú profesionálmi v oblasti montáže a nastavení klimatizácií, čističiek vzduchu, tepelných čerpadiel a iných zariadení z našej ponuky. Na ich prácu sa preto môžete za každých okolností spoľahnúť.