Novinky

Klimatizácie a čističky vzduchu. Preco si vybrať značku Daikin?

Pridané

Takmer storočie výskumu, vývoja inovácií, zameranie na zdravie aj ekológiu. Japonská značka Daikin je popredným výrobcom klimatizácií a čističiek vzduchu na svetovom trhu.

 90 rokov vývoja a skúseností výroby klimatizácií je zárukou kvality

Od trubíc leteckých chladičov, ktoré tvorili úplne prvý predajný katalóg Daikin až po ekologické chladivá a klimatizačné systémy, ktoré dnes poznáme, sa spoločnosť Daikin vždy zameriavala na chladenie.

V priebehu rokov sa značka Daikin stala špičkou v oblasti klimatizačných a chladiacich technológií:

vývoj chladiva R-32, ekologickejšieho chladiva, ktoré nahrádza chladivo R -22;

výroba prvej klimatizácie s deleným systémom na svete so zabudovanou technológiou zvlhčovania;

nespočetné množstvo pokrokov vo vývoji fluórovaných chemikálií;

vývoj prvej japonskej balenej klimatizácie a multi-split systému.

Vyberte si klimatizáciu Daikin a vaše chladenie bude podporené 90-ročným výskumom a vývojom klimatizácií. Inovatizácie stále nekončia. Značka pravidelne prináša novinky, ktoré reflektujú potreby zákazníkov.

Zdravie je na prvom mieste

Klimatizácie s deleným systémom Daikin sú navyše jedinými klimatizáciami, ktoré nesú symbol modrého motýľa - certifikácie Národnej rady pre astmu. Ak vám na kvalite vzduchu záleží, s Daikin klimatizáciami alebo čističkami vzduchu nemôžete urobiť chybu.

Výrobky Daikin sú ideálnou voľbou pre akýkoľvek typ podnikania alebo domácnosti, ale najmä:

školy;

lekárske a zdravotnícke zariadenia;

zariadenia starostlivosti o seniorov;

domácnosti, kde je problémom astma.

Jednoducho povedané, ak je vo vašej firme, podniku, domácnosti alebo v akomkoľvek inom domácom alebo komerčnom prostredí nevyhnutný čistý a vyčistený vzduch, mali by ste systém Daikin dôkladne zvážiť.

Daikin má riešenie pre každého

Portfólio produktov Daikin má riešenie pre každého. S obrovským rozsahom rôznych systémov pre domáce aj komerčné použitie si každý zákazník nájde ideálnu klimatizáciu alebo čističku vzduchu pre svoje potreby.

Spoločnosť Daikin sa už viac ako 90 rokov venuje vývoju technológií, vďaka ktorým je čistenie vzduchu, vykurovanie a chladenie vášho domova alebo firmy efektívne, zdravé a ekologické.

Objavte špičkovú kvalitu a odolnosť. Sme svetovým lídrom vo vytváraní klimatizačných technológií, ktoré sa starajú o ľudí a planétu. Kontaktujte nás a pomôžeme vám s výberom.







Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.