Novinky

Funkcie klimatizácie, ktoré vás na jeseň udržia v pohodlí

Pridané

Na jeseň sa striedajú teplé dni babieho leta s chladnejším sychravým počasím. Často sa teda nevieme rozhodnúť, či už začať vykurovaciu sezónu, alebo ešte nie. Vďaka schopnosti vykurovať aj chladiť predstavuje dokonalé riešenie práve klimatizácia, ktorá tak udrží vo vašom dome stabilnú a optimálnu teplotu.

Objavte 4 funkcie zabudovanej klimatizácie, ktoré oceníte práve na jeseň.

Automatické prepínanie

Najpríjemnejšia teplota pre obytné priestory je medzi 19 a 22 °C počas dňa a 15 až 19 °C v spálňach v noci. Automatické prepínanie je funkcia, ktorá vám pomôže udržať túto ideálnu teplotu aj na jeseň. Počas chladnejších dní “zakúri” a v teple ochladí miestnosť. Budete tak mať doma stále príjemnú klímu.

Komfortný režim

V komfortnom režime bude prúd vzduchu v režime chladenia smerovať nahor a v režime vykurovania nadol, aby jemne ohrieval alebo ochladzoval priestor a zároveň odvádzal vzduch od vás.

Strieborný filter na odstraňovanie alergénov

Alergie vedia potrápiť aj na jeseň. Preto majú naše klimatizácie kvalitný strieborný filter na odstraňovanie a čistenie alergénov. Ten  zachytáva alergény, ako je napríklad peľ, aby zabezpečil stály prísun čistého vzduchu do vašej domácnosti – dôležitá jesenná funkcia, najmä keď začína kvitnúť ambrózia.

Týždenný časovač

Naprogramujte si vykurovanie a chladenie domácnosti. Objavte aplikáciu Daikin Residential Controller. Skontrolujte, či sú hodiny na vašom programátore správne, a potom nastavte program vykurovania tak, aby sa zapol približne pol hodinu pred tým, ako ráno vstanete, a vypol sa opäť pred tým, ako pôjdete spať.

Venujte čas dôkladnému preskúmaniu funkcií vašej vykurovacej jednotky, aby ste túto jeseň maximalizovali účinnosť vašej klimatizácie. Ak niektorým funkciám alebo vlastnostiam nerozumiete, kontaktujte nás. Radi vám ukážeme, čo vaša jednotka dokáže.

Objavte celý sortiment klimatizácií Daikin v našej ponuke. Obráťte sa na nás a pomôžeme vám s výberom klimatizácie pre váš domov.

Funkcie klimatizácie Daikin stylish_air pre jesenné obdobie








Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.