Novinky

Tepelné čerpadlo Daikin Altherma

Pridané

Vykurovacia sezóna začína a v súčasnosti chceme všetci na energiách, čo najviac ušetriť, tepelné čerpadlo môže byť pre vás správnou voľbou. Jedným z čerpadiel na systéme vzduch-voda je aj obľúbený model Daikin Altherma, ktorý si dnes predstavíme.


Ako fungujú tepelné čerpadlá vzduch-voda?

Tepelné čerpadlá vzduch-voda sú obľúbené v Európe a pomaly si získavajú obľubu aj v iných častiach sveta. Tieto systémy sú považované za ideálne pre novostavby alebo renovačné projekty. Fungujú tak, že odoberajú teplo zo vzduchu a prenášajú ho do vody, ktorá potom cirkuluje v dome alebo budove na vykurovanie. Daikin Altherma je tepelné čerpadlo vzduch-voda.

Ide o efektívny proces prenosu tepelnej energie, pretože vyžaduje iba 1 kilowatt elektriny na prečerpanie 3 až 5 kilowattov tepla do vášho domova (inými slovami, 66-80 % tepelnej energie vyrobenej Althermou pochádza z vonkajšieho vzduchu a je zadarmo).


Výhody tepelného čerpadla Daikin Altherma


Flexibilné možnosti inštalácie

Daikin Altherma  je k dispozícii v nástenných aj podlahových jednotkách, čo vám dáva flexibilitu v tom, ako chcete čerpadlo nainštalovať. To pre vás môže byť zaujímavé, ak máte obmedzený priestor alebo máte špecifické požiadavky na inštaláciu. A čo viac, Daikin tepelné čerpadlá sú špeciálne navrhnuté tak, aby sa dali ľahko nainštalovať, nastaviť a spravovať.


Kompaktný dizajn

Daikin Altherma má prepracovaný systém ventilátorov a nový, minimálny kryt, vďaka čomu je čerpadlo elegantnejšie a nenápadnejšie.Vhodné pre všetkých, ktorí hľadajú estetické riešenie.


Vysoká účinnosť

Toto tepelné čerpadlo má pôsobivú triedu energetickej účinnosti A++, čo znamená, že je to jeden z najefektívnejších modelov na trhu. Vyznačuje sa tiež nízkou hlučnosťou.

Daikin je popredná spoločnosť v oblasti klimatizácie a chladenia, ktorá sa špecializuje na návrh a výrobu klimatizačných a vykurovacích riešení pre obytné, komerčné a priemyselné aplikácie. Daikin je známy svojou rozsiahlou škálou produktov a najmä svojimi tepelnými čerpadlami, ktoré sú jedny z najvýznamnejších svojho druhu na trhu.

Objavte tepelné čerpadlá Daikin v našej ponuke. Kontaktujte nás a pomôžeme vám s výberom.


Image title








Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.