Novinky

Japonská značka DAIKIN – klimatizácia, na ktorú sa môžete spoľahnúť za každých okolností

Pridané

Image titleSpoločnosť M-M KLIMA s.r.o. aj vám vďaka partnerstvu s celosvetovo renomovanou japonskou spoločnosťou DAIKIN ponúka príležitosť na vybudovanie účinnej, flexibilnej a šetrnej technológie klimatizácie s prítomnosťou tých najnovších prvkov ovládania pre maximálny komfort. Japonská kvalita značky DAIKIN je navyše zárukou maximálnej spoľahlivosti a obrovskej šetrnosti jednotlivých zariadení.

Pozitíva plynúce z limitovaných podmienok ostrovného Japonska

Klimatizácie DAIKIN sú vyvíjané na základe dvoch hlavných aspektov, s ktorým sa musí Japonsko ako domov tejto spoločnosti vysporiadať. A to sú 4 ročné obdobia s výrazne odlišnou klímou a nutnosť šetrenia energií z dôvodu obmedzených energetických zdrojov v tejto ostrovnej krajine. Premenlivosť podnebia počas 4 ročných období je veľmi podobná aj na Slovensku, preto určite aj u nás oceníte flexibilitu klimatizácií, ktorých práca maximálne odráža aktuálne podmienky. Zároveň vás poteší vysoká šetrnosť voči spotrebe energie, a to v vďaka eliminácii zbytočných operácií v klimatizácii a efektívnemu riadeniu otáčok motora. Japonský výrobca DAIKIN preto pri svojich produktoch zabezpečuje v prieme o 30% nižšiu energetickú náročnosť klimatizácií v porovnaní s inými značkami.

Komfortné riešenie, ktoré sa vám prispôsobí

Japonská spoločnosť DAIKIN sa zameriava na vysokú variabilitu použitia jej produktov. Nezáleží na tom, či chcete chladiť alebo vykurovať, alebo potrebujete technológiu aplikovať do veľkých či malých priestorov. V jej ponuke a rovnako v sortimente M-M KLIMA nájdete vzduchotechniku naozaj do každých podmienok. Navyše, so zabezpečením maximálneho komfortu pri používaní a s pokročilými prvkami ovládania, vďaka ktorým dokážete klimatizácie ovládať aj na diaľku.

Spoľahnite sa aj vy na japonskú kvalitu a rozhodnite sa pre klimatizácie DAIKIN.

Image title








Internetová stránka mmklima.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.